Social Media
bedrijfsvideo laten maken web header
bedrijfsvideo laten maken mobile header
Video:

Video laten maken: Kosten, Soorten Video's, Voice Over en Animatie

Video laten maken: kosten

Een video laten maken biedt veel meerwaarde voor je bedrijf, product of merk. LeadingContent bedenkt en produceert creatieve video’s die breed ingezet kunnen worden. Wij maken en bedenken al video’s vanaf €1.500,- !

De kosten van het laten maken van een video hangen af van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, het type video, de complexiteit, het gebruik van animaties en of voice overs. Over het algemeen kost een video laten maken tussen de € 250 en € 5.000. Maar het kan ook goedkoper of duurder zijn. Het is en blijft tenslotte maatwerk.

Er zijn verschillende soorten video’s die je kunt laten maken, elk met zijn eigen prijskaartje. Hieronder staan de meest voorkomende soorten video’s opgesomd met de bijbehorende kosten. 

bedrijfsvideo voorbeeld afbeelding

Dit is hoe wij werken & Wat het kost.

Er zijn verschillende soorten video’s die je kunt laten maken, elk met zijn eigen prijskaartje. Hieronder staan de meest voorkomende soorten video’s die wij produceren met de gemiddelde prijzen er bij. Gezien alles maatwerk is willen we je vriendelijk vragen om bij interesse een offerte te laten maken. Zo ben je altijd zeker van je prijs. 

Social media video laten maken kosten:

Social media video’s zijn korte video’s die speciaal zijn ontworpen om op sociale media platforms te plaatsen. Deze video’s kunnen variëren van 15 seconden tot 2 minuten en kosten tussen gemiddeld tussen de € 250,- en € 2.000,- euro

Reclame video laten maken kosten:

Reclame video’s zijn bedoeld om een product of dienst te promoten en worden vaak op televisie uitgezonden of voor langere tijd ingezet op internet. Ze kosten tussen de € 2.000,- en € 5.000,- euro.

YouTube video laten maken kosten:

YouTube video’s zijn bedoeld om een specifieke doelgroep te bereiken en kunnen variëren van educatieve video’s tot entertainment video’s. Deze kosten tussen de € 500,- en € 3.000,-

Instagram video laten maken kosten:

Instagram video’s zijn korte video’s die speciaal zijn ontworpen om op Instagram te plaatsen. Deze video’s kosten tussen gemiddeld tussen de € 500,- en € 2.000,-

TikTok video laten maken kosten:

TikTok video’s zijn korte video’s die speciaal zijn ontworpen om op TikTok te plaatsen. Deze video’s kosten tussen de € 500,- en € 2.000,-. Deze prijzen bevatten de ontwikkeling van een idee, opname en montage.

Bedrijfsvideo laten maken kosten:

Bedrijfsvideo’s zijn video’s die bedrijven gebruiken om hun producten, diensten en merk te promoten. Deze video’s kosten tussen de € 1.500,- en € 5.000,-. 

Bekijk hier onze complete doorloop van het laten maken van een bedrijfsvideo

Voor wij beginnen aan een videoproductie nemen we altijd uitgebreid te tijd met de klant om op één lijn te liggen. We denken graag mee met het idee of ontwikkelen, in dien gewenst, het concept in zijn geheel. 

creative content marketing

Voice over laten maken kosten

Een voice over wordt vaak gebruikt om de video te verhelderen of een emotie te creëren. Wij bieden de mogelijkheid aan om een op maat gemaakte voice over te verwerken in de video die jij nodig hebt. De kosten om een voice over in te laten spreken en de afkoop van nodige rechten ligt gemiddeld tussen
de:  € 100,- en € 500,- euro. 

Animatie video laten maken kosten

Animatie is een effectieve manier om complexe informatie uit te leggen of een boodschap op een creatieve manier over te brengen. Het kan duurder zijn dan live-action video’s, maar het kan de moeite waard zijn als je een unieke en opvallende video wilt. Animaties worden ook vaak gebruik in combinatie met live video. De kosten om een animatie te laten maken variëren per project maar je moet denken aan € 1.000 en € 5.000 per minuut. Dit hangt erg af van de complexiteit van de nodige animatie. Tekst animaties zijn bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan 3D animaties.

Eerder geleverd werk:

Enthousiast?

Laten we koffie drinken!

Brainstormen of vrijblijvende kennismaking?
Bel of mail!

levy

Vraag nu offerte aan!

Wij verzorgen jouw nieuwe videocampagne. Laat je gegevens achter en we plannen snel een brainstorm met je in. 

Chat openen
1
Scan de code
Hey 👋
Klik hier voor sneller contact via WhatsApp!