Social Media
Social media content laten maken web _Tekengebied 1_Tekengebied 1-min
Social media content laten maken mobile_Tekengebied 1_Tekengebied 1-min
Social Media

Social Media Content Laten Maken.

Social Content Laten Maken.

Zit nooit meer zonder content. Wij maken jouw social media content voor een schappelijke prijs. Van advertentie's tot organische posts wij helpen jou. Geef de productie van je social media content vandaag nog uit handen. Kosten? Al vanaf €150,-

Social Media is vandaag der dag ontzettend belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je altijd iets te posten hebt. We zijn een creatief content marketing bureau wat zich richt op het bedenken, maken en verspreiden van online content. We bieden verschillende mogelijkheden om onze klanten volledig de zorg uit handen te nemen als het gaat om content.

Van productfoto’s en video’s, online formats, social media strategieën of post management, we’ve got you!

social media content laten maken
Content Productie

Unieke Content voor alle kanalen

Van welk Social media platform je ook gebruik maakt aan content heb je nooit genoeg. Content is king. Wij produceren crossmediaal inzetbare content op maat. Het begint bij een idee, heb je deze nog niet kunnen wij dit ook voor je uitwerken. We zijn een team van jonge creatievelingen die een frisse blik op online content marketing heeft en zitten vol met ideeën.

Online Formats

Hogere merkbinding middels formats.

Online formats zijn herhaaldelijk geproduceerde video’s, foto’s of tekst die binnen één overkoepelend thema vallen. Wij geloven in formats omdat we zien dat dit een positief effect heeft op merkbinding. Het doel van een format is niet direct converteren maar het binden van mensen aan je merk. Online formats werken goed voor organische groei en vereisen dus niet per-se betaald adverteren.

Organisch & betaalt

Organische- en betaalde advertenties

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf te laten groeien middels social media. Zo kan je bijvoorbeeld online adverteren. Dit is een effectieve manier voor het aanspreken van je doelgroep. Maar, dit kan ook kostbaar zijn. Zo moet je content laten maken en deze middels betaalde advertenties laten zien aan je doelgroep. Het is ook mogelijk om organisch te adverteren. Hierbij maak je gebruik van het algoritme van het betreffende social media platform om daarmee je doelgroep te bereiken. LeadingContent produceert voor beide gevallen content en verzorgt de distributie er van. 

Post Management

Jij onderneemt, wij posten.

De laatste zorg waar je mee wilt lopen is bezig zijn met: ‘Ik moet iets posten’. Bij veel klanten zien we dat dit vaak de soep in loopt omdat ze andere dingen aan hun hoofd hebben. Heb je het gevoel dat je kansen laat liggen omdat je te druk bent met andere dingen? Je kunt je post-management uitbesteden aan ons. Wij zorgen er voor dat er altijd wat online staat. Zo heb je altijd een actief profiel zonder dat jij de kopzorgen hebt. 

creative content marketing

Social media content voor iedereen en alle platformen.

Één vaste partij die jouw social media content en management regelt. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw platformen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie, kennismaking of brainstorm. 

Dit zijn de platformen waar je aan kan denken bij social media: 

  • Instagram
  • Instagram Stories
  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn (behoort dit tot social media..?)
  • Snapchat
  • Twitter
Enthousiast?

Laten we koffie drinken!

Brainstormen of vrijblijvende kennismaking?
Bel of mail!

levy

Vraag nu offerte aan!

Wij verzorgen jouw nieuwe videocampagne. Laat je gegevens achter en we plannen snel een brainstorm met je in. 

Chat openen
1
Scan de code
Hey 👋
Klik hier voor sneller contact via WhatsApp!